vineri, 4 august 2017

Tabără medievală la Curtea de Argeș!



Și în acest weekend Orașul Regal va primi vizita Asociației Historia Renascita care va anima atmosfera din Curtea de Argeș aducând în fața argeșenilor izul medieval de altădată.

După ce în urmă cu două săptămâni Asociația Historia Renascita prin grupul Geto-Dacii Sudcarpatici a organizat în colaborare cu Muzeul Municipal Curtea de Argeș o tabără antică, în acest weekend revine în fosta capitală a Țării Românești cu o tabară medievală pentru publicul larg.


Astfel, timp de două zile, pe 5-6 august, în fața Muzeului Municipal se vor putea reuni toți care vor dori să învețe istoria vie și să afle chiar de la membrii Asociației Historia Renascita o mulțime de informații despre cum era viața în Evul Mediu pe aceste meleaguri dar și aspecte ale societății medievale timpurii și de apogeu..


Demonstrații de lupte și tehnică militară, prezentarea armamentului, ateliere diverse, la toate aceste activități veți putea participa pe parcursul celor două zile! Totodată, pentru ziua de sâmbătă este programată și o paradă a celor din Asociația Historia Renascita pe Bulevardul Basarabilor, începând cu orele 19.00.



Cu acest eveniment, Muzeul Municipal continuă seria taberelor de week-end în care locuitorii și turiștii din Curtea de Argeș vor putea afla și participa activ la istoria reconstituită din diferite epoci aferente arealului argeșean.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu