luni, 5 decembrie 2016

Expoziție "OMAGIU" semnată Ioana Teodora - Duță


Dragi prieteni, după cum deja v-am obișnuit până acum și cu alte evenimente culturale, Muzeul Municipal Curtea de Argeș are deosebita plăcere de a vă invita miercuri, 7 Decembrie, orele 16,30 la vernisajul expoziției "Omagiu" semnată de artista Ioana Teodora - Duță. 

Cu această ocazie, vor fi expuse pe simezele Muzeului, lucrări de pictură în ulei pe pânză, expoziția de față fiind încă o dovadă a pasiunii talentatei artiste pentru pictură dar și artă în genere. Este un vernisaj-omagiu adus culorii, având ca piloni de rezistență cele două personalități, portretele regale de dimensiuni monumentale ale Regelui Mihai I al României și al reginei Ana, Principesă de Bourbon-Parma. De asemenea, printre lucrările Ioanei Duță veți mai putea admira și portretul Fridei Kahlo, precum și lucrări inspirate din călătoriile în California.

Și pentru că fiecare dintre lucrările ce vor fi expuse au în spate câte o poveste fascinantă, vă așteptăm miercuri, 7 Decembrie, orele 16.30, la Muzeu, pentru un moment artistic deosebit, îmbrăcat în culorile poveștilor din spatele pânzelor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu